Конкурс за најбољу фотографију Левча за персонализовану поштанску марку „Левач у срцу“

Удружење грађана „МОСТ матице и дијаспоре“ и интернет медији „Огледало српско“ организују конкурс за најбољу фотографију Рековца „Левач у срцу“.

Конкурс траје од 01. до 31. јануара 2022. године.

Тема конкурса: природне лепоте Левча.

Награда за победника конкурса: није предвиђена (желимо да свако да свој скромни допринос и подржи волонтеризам, јер му је Левач у срцу).

Један аутор може учествовати само са једном фотографијом. Фотографију је потребно послати на електронску адресу urednik.ogledalosrpsko@gmail.com

Услов конкурса:

  • да фотографија буде до 4mb,
  • да уз фотографију биуде јасно назначено име и презиме аутора,
  • кратак опис фотографије.

Фотографије које испуњава услове конкурса неће бити прихваћене. Уколико један аутор пошаље више фотографија, а које испуњавају услове конкурса биће прихваћена последња фотографија која је пристигла.

Фотографије које буду учествовале на конкурсу оцењиваће посетиоци на интернет порталу „Огледало српско“ и на званичној страни „Огледало српско“ на друштвеној мрежи Facebook.

Фотографија са највише свиђања биће изабрана и красиће персонализовану поштанску марку која ће бити одштампана у ограниченој серији од 200 комада са номиминалном вредношћу од 30 динара, а која ће се користити у поштанском саобраћају.

Прикажимо лепоте Левча, представимо срце Шумадије кроз фотографију.