Andrija Mandic i Ivan Stoilkovic
Фото: Facebook/Иван Стоилковић

Мандић званично једини кандидат до сада, подршка од Ивана Стоилковића и ДПСМ-а

Десета дана до истека рока за пријем кандидатура за председничке изборе у Црној Гори, 19. марта, само је председник Нове и један од лидера ДФ Андрија Мандић званично кандидат, а у најави је кандидатура Мила Ђукановића.

Кандидатуре су до сада најавили лидер ПЕС Милојко Спајић и функционер СДП-а Драгиња Вуксановић Станковић.

Подгорички портал Борба пише данас да ће лидер ДПС Мило Ђукановић највероватније бити кандидат те партије за реизбор на председничку функцију.

До преокрета је, кажу, дошло у последњи час, а кандидатура би требала да буде објављена најкасније до понедељка.

Ђукановић је, додају, претходне вечери обавио разговор са неким својим сарадницима и предочио им да не искључује могућност да он ипак буде кандидат ДПС-а јер све анкете говоре да сваки други кандидат те партије губи убедљиво на изборима.

Како је порталу речено, он је затражио још дан или два форе да размисли и сачека најновија истраживања јавног мњења, која су јуче завршена.

Званична објава председничког кандидата најјаче партије тренутно у опозицији сачекаће повратак Мила Ђукановића са Конференције у Минхену, која почиње сјутра, пише портал.

Подршка Андрији Мандићу на изборима за Председника Црне Горе од Ивана Стоилковића, Демократске партије Срба у Македонији и целокупног српског народа из Македоније.

Извор: www.srbi.mk

Слична вест

Делегација Управе на Фестивалу фолклора Савеза српских друштава Словеније

Делегација Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону присуствовала је 21. фестивалу фолклорних …

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре