Прва руско-српска модна ревија биће одржана 23. септембра 2022. године у Београду

У Руском центру за науку и културу „Руски дом“ у Београду у оквиру пословне мисије руских предузетника од стране Фонда за развој Краснодарске покрајине, уз подршку Россотрудничества, Трговинског представништва Русије у Србији и удружења дизајнера Јужне Русије, биће организована прва руско-српска модна ревија 23. септембра 2022. године од 12 часова.

На церемонију отварања позвани су: руски амбасадор у Србији  , градоначелник Града Београда, познате јавне и политичке личности, руководиоци модних кућа, агенција, предузећа и представници модне индустрије Балканског региона. Догађај ће бити широко покривен у руским и српским медијима.

Иља Шакалов, генерални директор Фонда за развој Краснодарског краја, општински посланик: „јединствени догађај у свету моде посвећен је новом концепту развоја сарадње руских и српских дизајнера, јачању сарадње у области културе, као и промовисању нових брендова и имена на руско-српском тржишту. На догађају ће бити представљене колекције познатих и младих дизајнера. Овај пројекат је оличење вековног пријатељства српског и руског народа. Сваки гост и учесник ће имати прилику да види јединствену одећу, са националним укусом и урони у атмосферу модерне моде. Дизајнери ће представити новине-софистицирану и модерну, квалитетну, удобну, и што је најважније оригиналну одећу која ће импресионирати гледаоце својом концизношћу.

Анна Рожина, шефица удружења дизајнера Јужне Русије: „Руски-српски модни дан је савршено игралиште за амбициозне дизајнере који желе да дају изјаву. Овде се стварају Пословни контакти, добијају занимљива познанства, а ваше пословање добија потпуно нови статус. За професионалне моделе, овај догађај је одлична прилика да се достигне међународни ниво развоја и шанса да се допуни свој портфолио на локацији Европског обима.”

Позивамо партнере и учеснике на сарадњу!

Организациони одбор: info@frkuban.ru

Слична вест

Гујон: Ускоро лепе вести за све љубитеље фолклора у Србији и региону

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон угостио је данас …

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре