У фокусу
Savez Srba u Austriji, pocetna strana sajta

Пуштен у рад званични сајт Савеза Срба у Аустрији

Недавно је пуштен у рад званичан сајт Савеза Срба у Аустрији, који ће пружати све информације о раду бројних српских удружења и њиховим активностима у Аустрији.

На сајту www.savezsrba.at можете се упознати са Савезом Срба у Аустрији. Сам сајт има седам рубрика: „О нама“, „Заједнице“, „Вести“, „Календар дешавања“, „Пројекти“, „Галерија“ и „Контакт“.

Морамо посебно издвојити стране „Заједнице“ и „Календар дешавања“. На страни „Заједнице“ налази се интерактивна мапа Аустрије подељена по покрајинама. У свих девет покрајинa живе људи српског порекла, тј. српски народ, док у осам од тих девет покрајина постоје покрајинске заједнице или савези српских удружења или Срба. У овом делу можете преко интерактивне мапе да кликнете на одређену покрајину и да добијете информације о Србима и њиховим заједницама и савезима.

Страница „Календар дешавања“ пружа информације о планираним активностима удружења и савеза.

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре