Удружење „Млади пољопривредници Србије”

Удружење „Млади пољопривредници Србије” основано је са намером да окупи и чује мишљење свих младих пољопривредника на подручју читаве Републике Србије.

Циљ Младих пољопривредника Србије је да поспеши развој младог и иновативног пољопривредног сектора широм Србије и помогне у стварању нових и бољих, радних и животних услова за све који желе да се баве пољопривредном производњом. Млади пољопривредници Србије чини тим школованих младих људи спремних да поделе своје знање и искуство са осталим младим пољопривредницима који марљиво раде на својим газдинствима. Они сваком младом пољопривреднику помажу да унапреди своју производњу, финализује своје производе и оствари своја права на субвенције и подстицаје код надлежних институција.

Још неколико кључних циљева МПС је и задржавање младих људи у Србији, повратак младих на село, едукација, заснивање рентабилне производње, примена нових технологија и бржи економски развој, што све заједно представља важан сегмент од националног одрживог значаја за нашу Србију.

Посетите сајт www.podrskamps.org.rs и упознајте се са Удружењем „Млади пољопривредници Србије”.

Слична вест

Стицање држављанства пријемом

Најједноставнији начин за стицање држављанства Републике Србије за све припаднике српског народа са територије Републике …

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре