Фото: Привредна комора Србије

Гласајте за „Пријатеља породице 2023“

Гласање за „Пријатеља породице 2023“, компаније које су у оквиру своје делатности на најбољи начин ускладиле пословне и породичне обавезе запослених, отворено је до уторка 15. августа. Сви заинтересовани за своје фаворите могу гласати путем сајта prijatelјporodice.rs

За престижно признање „Пријатељ породице 2023“ конкурисале су 24 компаније у три категорије – мала и средња предузећа, велика предузећа и јавна предузећа, чији је већински власник држава. За мала, средња и велика предузећа гласачи могу дати по један глас, за највише три компаније, док у категорији јавних предузећа могу гласати за једну фирму.

Пројекат „Пријатељ породице“ реализују Привредна комора Србије (ПКС) и Министарство за бригу о породици и демографију са циљем подизања свести о значају повезивања рада и родитељства, и креирања радне атмосфере у којој ће запослени имати могућност да дају свој максимум одржавајући баланс између посла и породице.

Квалитетно усклађивање пословног и породичног живота и истицање примера добре праксе, јача односе у породици, даје подршку младим људима да се остваре у улози родитеља, али и унапређује пословање, друштвену одговорност и стандарде привређивања.

О избору најбољих примера „Пријатеља породице 2023″, одлучује стручни жири, јавност, као и запослени у компанијама. Церемонија проглашења победника и доделе признања „Пријатељ породице 2023“ биће организована током јесени.

Слична вест

ИНЗБРУК: Трећа шетња сећања за Диану Будисављевић

У недељу, 27. августа 2023. године, у Инзбруку је одржана трећа шетња сећања за Диану …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре