У фокусу

Конкурс за доделу крупне стоке повратницима у БиХ

Центар за подршку повратницима у Унско-сански кантон БиХ, који је добио средства од Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону за суфинансирање пројеката, расписао је конкурс за доделу 35 високо стеоних грла крупне стоке.

Право да се пријаве имају повратници у Унско-сански кантон, држављани БиХ који се баве пољопривредном производњом – производњом млека и/или млечних производа, или намеравају да се баве том делатношћу.

Конкурс је намењен физичким лицима, носиоцима пољопривредних газдинстава и правним лицима. Подносиоци пријаве морају бити старији од 18 година, с местом пребивалишта у Унско/санском кантону, те да поседују пољопривредно земљиште и објекат адекватан за смештај грла.

Заинтересовани пријаве могу слати поштом на адресу Центра, Суваја бб 77 250 Босански Петровац, или путем мејл адресе: official.povratnici@gmail.com до 24.11.2021. године до 16 часова путем.

Извор: www.dijaspora.gov.rs

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре