Фото: Туристичка организација града Сомбора

Сомбор се представио на сајам туризма у Љубљани

Туристичка организација града Сомбора наступила је на 33. Сајму туризма „Alpe Adria” у Љубљани у склопу штанда Туристичке организације Војводине.

Од 15. до 18. фебруара 2023. организован је 33. Сајам туризма, „Alpe Adria” у Љубљани, а главни циљ је била промоција зеленог и активног туризма.

Дан пре сајма 14.02. Туристичка организација Војводине је организовала „Војвођанско вече“, такође у Љубљани, на којем су представници медија, туристички радници и припадници туристичке привреде били у прилици да дегустирају војвођанске специјалитете и вина сомборских винара.

Посетиоци сајма су имали прилику да прошетају Сомбором и његовом околином у виртуелној шетњи са ВР наочарама, да се присете војничких дана проведених у Сомбору, a представили смо и понуду Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“, смештајну понуду, понуду винског туризма, културног, као и гастрономску понуду на нашим салашима и понуду старих заната Сомбора.

Слична вест

Туристички потенцијали Србије представљени у САД

Представници Привредне коморе Србије (ПКС), као чланови делегације Владе Републике Србије, коју предводи министар туризма …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре