У Дому културе Бољевци 15. јануара је одржан хуманитарни концерт групе „Златно звонце“

„Златно звонце“ чине млади људи од основаца до студената који својим раскошним гласовима помажу људима којима је помоћ најпотребнија.

Својим пјевањем не помажу само људима већ и чувају од заборава стихове о Косову и Метохији, Богу па и оне уз које су људи у ранијим временима дочекивали зоре у кафанама, вољели, патили али се и радовали.

Њихови гласови су се претходних мјесеци могли чути у Кнез Михаиловој улици. Какви год временски услови били, они су пјевали јер су имали само један циљ. Помоћи некоме.

Надахнути ријечима Митрополита црногорско-приморског Јоаникија који је рекао како је смисао живота у давању, одлучили су се да прикупљена средства пд концерта намјене за лијечење дјечака Вукашина Милошевића који болује од церебралне парализе. И успјели су у томе.

А како би програм био богатији, на сцени су им се придружиле три пјесникиње из различитих крајева. Катарина Јанковић са Косова и Метохије, Петра Поповић чији су коријени из Крајине и Анастасија Шћепановић из Црне Горе.

Група ових дивних, младих људи се неће зауставити на овоме већ ће својим гласовима наставити да помажу људима, а како кажу вољели би и да помогну и изван граница Србије.

Аутор/фото: Анастасија Шћепановић

Слична вест

Представа „Шта то беше љубав?“ први пут у Грацу у организацији Просвјете

У суботу, 11. марта 2023. године, по први пут у Грацу, на одушевљење публике, одржана …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре