У фокусу
Фото: www.facebook.com/airserbia

Отказивање летова због штрајка аеродромских служби у Берлину

Услед штрајка запослених у безбедносној контроли на аеродрому у Берлину у Немачкој, који је најављен за сутра (понедељак, 24. април 2023. године), Ер Србија је принуђена да откаже летове између Београда и Берлина ЈУ350 и ЈУ351, планиране за тај дан.

Путницима са резервацијама за летове у понедељак између Београда и Берлина ЈУ350/ЈУ351 послате су информације у вези са њиховим новим планом лета.

Ер Србија жали због промена до којих је дошло услед штрајка на берлинском аеродрому и предузима све што је у њеној моћи да би пружила подршку путницима на наведеним летовима.

За више информација, путници се моле да позову Kонтакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете airserbia.com или странице Ер Србије на друштвеним мрежама.

Извор: viber/dijaspora

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре