У фокусу
Predsednik EDŽU dr Laslo Tot posetio vicešampione Evrope
Фото: www.judo.rs

Председник ЕЏУ др Ласло Тот посетио вицешампионе Европе

Уважени гост и висока званица председник ЕЏУ др Ласло Тот током радне посете Београду током које је имао значајне састанке са министром спорта у Влади Републике Србије, Зораном Гајићем као и челним људима Олимпијског комитета Србије Жарком Зечевићем потпредседником ОKС и Ђорђем Вишацким, генералним секретаром и Иваном Тодоровим, првим човеком ЏСС, посетио је још једну врло важну адресу на џудо мапи света, нову халу у Љутице Богдана, нови дом џудиста Црвене звезде. Председник Европске џудо уније Др Ласло Тот није крио одушевљење оним што је имао прилике да види, ново модерно здање, дојо о каквом спортисти сањају и чиненица да Звездине џудоке у свим узрастима имају 24 часа  дневно на располагању две модерне спортске хале као и све пратеће садржаје.

У изузетно пријатељском разговору са џудистима Црвене звезде и Иваном Тодоровим председником ЏСС, др Ласла Тота, председника ЕЏУ информисали су о току припрема за предстојећа такмичења.

Џудисти Црвене звезде ће бити домаћини такмичења Лига шампиона које ће у београдској Штарк арени окупити најбоље клубове Европе међу којима је наш, српски клуб Црвена звезда лидер на табели.

Извор: www.judo.rs

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре