У фокусу
Vladimir Kokanovic u poseti Episkopu pakracko-slavonskim g. Jovanu
Фото: приватна архива Владимир Кокановић

Председник Савеза Срба Словеније Владимир Кокановић у посети Епископу пакрачко-славонском г. Јовану

Председник Савеза Срба Словеније Владимир Кокановић посетио је пакрачко-славонску епархију и том приликом је разговарао са Епископом пакрачко-славонским г. Јованом. Кокановић је пренео поздраве српског народа и предочио све активности које Савез Срба Словеније спроводи у циљу промоције српске традиције и културе, али и огромним напорима које Савез улаже, како би се постигло јединство Срба у самој Словенији. Кокановић је искористио прилику да извести Епископа пакрачко-славонског г. Јована о будућим активностима Савеза и изразио је жељу да српска деца из Словеније посете манастир у Пакрацу и Јасеновац.

Његово Преосвештенство Владика пакрачко-славонски г. Јован након што се упознао са радом Савеза Срба Словеније рекао је да га радује то што се рађа нека нова енергија на челу српског корпуса у Словенији и нагаласио да ће увек подржати њихово јединство.

Владимир Кокановић позвао је Његово Преосвештенство Владику пакрачко-славонски г. Јован да посети српски народ у Словенији.

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре