Фото: www.srpskatelevizija.com

ПРЕДСТАВА „ЛАKИ KОМАД“ ОДУШЕВИЛА ЧИKАШKУ ПУБЛИKУ

Глумачка екипа Српског Позоришта Чикаго протеклог викенда приредила је љубитељима позоришта смех терапију играњем представе „Лаки Kомад“ у Скокие театру. Представа по сценарију Небојше Ромчевића угледала је светлост дана и пред чикашком публиком. Публика је након премијере и две репризе одушевљено и са осмехом на лицу напуштала салу после изведбе, а глумачка екипа испраћена је великим аплаузом.

Главну дуплу улогу преузео је на себе Миленко Шишарица који је такође био и режисер. У осталим улогама нашли су се: Зорана Вукчевић, Милован Глоговац, Милица Спасојевић, Влатко Ждрале и Милан Андријанић који се по први пут нашао у улози глумца. За добар тон, музику и специјалне ефекте побринуо се Дејан Глишовић. Публици се на почетку представе обратио глума Игор Обрадовић који се у име позоришта захвалио свим пријатељима и спонзорима као и верној публици. Представа је прихваћена веома добро а током трајања смењивали су се смех и аплаузи.

Извор: SMEH TERAPIJA UZ LAKI KOMAD – Srpska Televizija USA

Слична вест

Citajmo zajedno Trebinje

„Читајмо заједно“: Промоција ћирилице у Требињу

У Културном центру Требиње 16.02.2023. године је отворена изложба изабраних графичких рјешења кампање „Читајмо заједно“ …

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре