RUSSIAN-SERBIAN FASHION DAY

У Руском дому 23. септембра у Београду одржаће се први RUSSIAN-SERBIAN FASHION DAY. Српској публици представиће се дизајнери из Русије. Упознајмо руске брендове и учеснике који ће се представити на предстојећем дану моде.

Модна кућа „Велик День“ из града хероја Новоросије.

Дарья Тельтевская дизајнерка из Краснодарског краја представља модну кућу Велик День креира модерну националну одећу, користећи древне везове, кројеве народних елемената одеће, вешто комбинујући наслеђе народне ношње са најновијим трендовима у модној индустрији. Лежерна линија одеће, венчанице, пословни стил, па чак и школска униформа са народним акцентом и руским укусом.

Наталья Халанская, дизајнер и креатор младог бренда IFFI Колекција RUSSIAN FAIRY TALES

Бајка је проводник културе у срцу детета. Бајка помаже да боље упознате, разумете и волите своју земљу, да цените њену оригиналност, свестраност и јединственост. Слике не дају директна упутства, али њихов садржај садржи историју ношње, традиције. Само на основу прошлости можемо разумети садашњост и креирати будућност. IFFI – Imagine, Follow, Find, Impress!

Бренд SOVANA – дечија и тинејџерска одећа. Учесник и партнер разних руских и међународних пројеката.

И такође једини дечији руски бренд акредитован на MIDDLE EAST FASHION WEEK у Дубаију у новембру 2022. Током PITTI BIMBO 2023, у Фиренци ће бити представљена нова колекција. Сви модели су израђени у малим количинама, а неки у једном примерку. Приликом избора тканине, предност се даје само природним тканинама луксузног квалитета.

Бренд VSEMLLYUBOV – Катерина Шапиро. Назив колекције Sunstroke.

Колекција „Sunstroke“ је развијена на основу слика постимпресионистичких уметника. Серија колекције састоји се од 5 слика, од којих свака представља моје промишљање слике уметника. Светле боје, обимне текстуре, слободан крој, плетени декоративни елементи направљени ручно, све ово можете видети у мојој колекцији.

Бренд Sofya Tereshina

Млада марка дечије и тинејџерске одеће премијум класе. У асортиману бренда можете направити комплете за сваки дан и за посебне прилике. Дизајнерка бренда Софья Терёшина, са 13 година, већ је постала становница главних недеља моде у Русији и победница је такмичења младих дизајнера у иностранству. Колекција ЗВУКИ ГОРОДА. Ако затворите очи у центру града, можете чути сву разноликост боја и звукова. Хајдемо у шетњу са мном!

Бренд LINBRO, дизајнер Бронская Ангелина Витальевна.

Колекцију BIOJI обликовала је природа. Она је та која показује различите текстуре и облике који се могу пратити у сваком моделу. Разматране су спољашња и унутрашња шкољка, линија боја и све врсте подврста сваког бионичког елемента. У почетку се збирка заснивала искључиво на формацијама морских шкољки. Затим је одлучено да се материјал разблажи коренима дрвећа, винове лозе и печурака. Захваљујући овој префињености идеје, у сваком моделу колекције појавиле су се различите занимљиве тачке: од облика до његове текстуре.

Бренд IMDSR, Аркадий Попов – Darkswanriot о дебитантској колекцији «FATUM»

То је као божићна прича. То је као прича о споменицима архитектуре на које сви забораве, а они се претварају у духове које боје и постају провидни. Главни циљ бренда, за овај период, је процес уништавања костима, односно његових елемената на подијуму. Правци у којима се бренд креће: деконструкција, авангарда, надреализам.

Бренд M. VINICHENKO Design, дизајнер Мария Виниченко.

Креира дечију, одраслу одећу, у стилу „Спорт-шик“, импресионира смелим одлукама, комбинацијом облика, текстура, Не остављајући ни наговештаја равнодушности! Ово је колекција, City Girls. C. G. живи у ритму метрополе, осећа њено расположење и испробава га на себи, City Girls, елегантне, интригантне, смеле. Она је одраз метрополе. Мегаполис одражава City Girls.

Слична вест

Теодор дошао из САД да служи војску у Србији. Рекли му да је луд, а он се поноси: „И отац ми је био на Kосову“

Теодор Тео Софранин рођен је пре 20 година у Новом Саду, међутим са годину дана …

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре