У фокусу
Фото: Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Александар Мартиновић преузео дужност министра пољопривреде, шумарства и водопривреде од Јелене Танасковић

Новоизабрани министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић преузео је данас дужност од досадашње министарке Јелене Танасковић.

Танасковић је министра Мартиновића упознала са досадашњим активностима и резултатима које је ово министарство постигло током њеног мандата, као и са обавезама које очекују новог министра и запослене, како би се остварио континуитет у раду, те му пожелела успех у обављању ове важне функције.

Министар Мартиновић поручио је да ће Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде својим мерама и у будућем периоду пружати максималну подршку произвођачима и додао да ће, упркос изазовима на светском тржишту, српска пољопривреда коришћењем својих потенцијала настојати да буде препознатљива по квалитету производа.

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре