У фокусу
PLMA CHICAGO 2023
Фото: www.plma.com

Отворене пријаве за PLMA CHICAGO 2023

Међународни сајам робних марки PLMA CHICAGO 2023 одржаће се у периоду од 12. до 14. новембра, док су пријаве за учешће отворене до 10. фебруара 2023. године

PLMA CHICAGO више од 40 година водеће је место на коме се сусрећу произвођачи са представницима највећих малопродајних ланаца на подручју Северне Америке.

У 2022. години на сајму је учествовало више од 1.500 излагача из 40 земаља, од чега се 25 земаља представило националним штандовима.

Осамнаест српских компанија имале су прилику, да по први пут представе широк спектар домаћих производа од смрзнутог воћа и поврћа, преко џемова, воћних намаза и сокова, до слаткиша и производа од тартуфа. Током тродневног наступа, наши привредници су одржали велики број састанка, павиљони су били веома посећени, што јасно показује да су производи из Србије, а посебно квалитетна храна, воће и поврће веома тражени у свету.

У циљу подршке и промоције извоза, Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају све заинтересоване компаније да се пријаве, представе своје производе и организују пласман на нова тржишта, као и да унапреде постојеће и остваре нове пословне контакте.


Текст Јавног позива, као и пратећу документацију можете преузети ОВДЕ.


Извор: www.ras.gov.rs

Слична вест

Момировић: Борићемо се да заштитимо наше интересе, борићемо се да повежемо тржишта у региону

Министар трговине Томислав Момировић, данас у Новом Саду, учествовао је на Регионалној конференцији „Један регион – …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре