У фокусу

Бржи проток путника на пунктовима пасошке контроле

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић ненајављено је рано јутрос обишао Аеродром „Никола Тесла“ где је са припадницима Управе граничне полиције разговарао о спровођењу претходно договорених мера у циљу смањења гужви на контролним пунктовима.

Фото: Министарство унутрашњих послова

„Од јутрос припадницима Управе граничне полиције помажу полицијски службеници Полицијске управе за град Београд, како би што ефикасније, брже и боље пружили услугу свим путницима. Задовољство је видети овако велики број путника на нашем аеродрому, али нас то свакако обавезује да јачамо капацитете и омогућимо што бржи проток путника на пунктовима пасошке контроле“, рекао је министар Гашић и поручио да ће Министарство унутрашњих послова учинити све да путницима обезбеди адекватну услугу, што ће сигурно допринети задовољству и лагодности њиховог путовања.

Нагласивши да му је намера била да се јутрос лично увери у ефикасност наложених мера, министар Гашић је истакао да је ангажован  максималан број полицијских службеника што ће допринети брзини проласка путника при пасошкој контроли.

Фото: Министарство унутрашњих послова

„Интензивно радимо на унапређењу и модернизацији рада, како бисмо путницима пружили услугу коју имају на многим светским аеродромима. Увођењем електронске капије, аутоматског читача пасоша, без запослених, додатно ће се убрзати и олакшати процес преласка државне границе. Процедура за увођење тог система је у току, а припадници Министарства унутрашњих послова даноноћно су на услузи свим путницима“, истакао је министар Гашић.

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре