У фокусу
Илустрација: www.serbia.travel

Промотивна акција Ер Србије „Полети у пролеће”

Ер Србија је припремила нову промотивну понуду под називом „Полети у пролеће“, у оквиру које ће путници моћи да купе авио-карте до својих омиљених дестинација по повољним ценама. Понуда за више од 70 градова у мрежи Ер Србије важи само у четвртак 27. априла, за период путовања од 08. маја до 15. јуна 2023. године.

„Пред нама је најактивнији део године у којем је потражња за летовима изузетно висока. Поред широке мреже дестинација, трудимо се да наше путнике обрадујемо и промотивним ценама авио-карата. Током двадесет четири часа, 27. априла, летови за велики број дестинација из наше мреже биће доступни по најповољнијим ценама. Карте за најфреквентније дестинације у нашој мрежи, када је у питању регион, као што су на пример Подгорица и Тиват, моћи ће да се купе по цени почев од 30 евра по правцу, укључујући све таксе. До Барселоне, Малте и Фиренце путници ће моћи да лете почев од 40 евра по правцу, док ће карте до, на пример, Истанбула, Рима или Лиона, бити доступне по почетној цени од 50 евра.

Боравак у Паризу, Лондону и Тел Авиву током пролећа је увек занимљив путницима, а ми смо се потрудили да им омогућимо да тамо стигну управо летовима наше компаније за које ће почетна цена карте износити 60 евра по правцу“, изјавила је Маша Васовић, виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије.

Током промотивног периода, авио-карте могу се купити путем веб-сајта www.airserbia.com, мобилне апликације, као и у пословницама Ер Србије у Булевару Краља Александра, Јурија Гагарина и на Аеродрому Никола Тесла Београд.

Извор: www.serbia.travel

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре