У фокусу

Етно сајам у Неготину

Први Етно сајам „ Изворно из Kрајине”  је организован у Неготину 08-09. октобра у организацији три пољопривредне стручне службе из Неготина, „ Агрознање” из Зајечара и „Пољосавет” из Kњажевца,  уз подршку својих локалних самоуправа и туристичких организација и Министарства пољопривреде,  шумарства и водопривреде Републике Србије. Сајам је окупио више од 90 излагача из целе Србије.

На централном градском тргу у Неготину у петак и суботу на штандовима су представљени аутентични производи из целе Србије. Ова манифестација окупила је више од 30 пољопривредних и стручних служби, велики број туристичких организација, винарије, удружења пчелара, произвођаче аутентичне хране и народних рукотворина.

Пољопривредна стручна служба Сомбор и Туристичка организација града Сомбора у сарадњи са  удружењем жена „Стапарска ружа“ представила је пољопривредне производе и прерађевине, као и туристичку понуду града и околине на овом изузетно посећеном сајму у Неготину.

Учесници сајма су присуствовали и Панел дискусији на тему „Органска производња у Србији“ где су учесници дискусије били Ивана Симић, саветник министра пољопривреде,  шумарства и водопривреде за органску производњу и Александар Богићевић, помоћник министра пољопривреде,  шумарства и водопривреде.

Изовр: Turistička organizacija grada Sombora (visitsombor.org)

Слична вест

Бесплатна тура – Упознај Сомбор

Промо тура се организује у суботу 06.априла са почетком у 11 часова. Организатори: Игор Петровић, …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре