Промовисан нови спот са туристичком понудом Српске (видео)

Поводом Свјетског дана туризма у Бањалуци је промовисан спот који показује дио потенцијала и туристичке понуде Републике Српске.

Промотивни видео креирало је Министарство трговине и туризма Република Српске у сарадњи са партнерима.

– Спот је својеврсни наставак кампање „Доживи Српску“ која је имала позитивне афекте. Ми смо готово свакодневно запримали дописе у којима нам наши грађани са одушевљењем писали о љепотама Српске, достављали фотографије, напомињући како уопште нису знали да се нешто такво налази у њиховој непосредној близини. Због тога смо се и одлучили за својеврстан наставак ове кампање кроз видео кампању коју смо назвали „Знаш ли да је близу?“ – рекла је у интервју за СееСрпску министар трговине и туризма у Републике Српске Сузана Гашић.

Поред промоције спота, у бањалучком парку Петар Кочић отворена је изложба фотографија под називом ”Дигитално путовање кроз Српску”, аутора Владимира Тадића, те приказани ВР садржаји направљени на различитим домаћим дестинацијама.

Ову изложбу организовала је Туристичка организација Републике Српске у сарадњи са Министарствоом трговине и туризма Републике Српске, а поводом Свјетског дана туризма.

Извор: ПРОМОВИСАН НОВИ СПОТ СА ТУРИСТИЧКОМ ПОНУДОМ СРПСКЕ (ВИДЕО) | Удружење новинара за пољопривреду (agropress.org.rs)

Слична вест

Упознајте Малту са Марином SE01E01

Када смо започели свој рад на повезивању матице и дијаспоре сусретали смо се са изузетним …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре