У фокусу
Хотел Црни Врх

Хотел Црни Врх – четири звездице загрљене шумом

На планини Маљен на свега 38 км од Ваљева, на висоравни Дивчибаре, налази се Хотел Црни врх категоризације четири звездице, са својих 111 модерно опремљених соба и апартмана и спортским садржајима који чине саставни део овог хотелског комплекса.

За професионалне спортисте на располагању су фудбалски, комбиновани и кошаркашки терени, а уз сам хотел налази се модерна спортска дворана грађена по стандардима ФИБА, погодна за организацију пријатељских међународних такмичења и свих врста спортских припрема.

Захваљујући близини Дивчибара великим градовима Београду и Новом Саду – Спа & Wелнес центар привлачи пажњу не само гостију хотела који у њему бораве, већ и свих оних који желе да се релаксирају и опусте током само једног дана. За овај тип гостију у редовној понуди је пакет Спа дан који подразумева коришћење базена димензија 20×12м, биосауне, парног купатила и ђакузија, а могуће је резервисати масажу или третман лица у оквиру самог центра, као и теретану.

Од мањих окупљања до великих конгреса – за бизнис путнике, тим билдинге, конференције и друге догађаје на располагању је конгресна сала, као и „Ресторан 4“ који се налази уз сам хотел, и у којем се често организују музички наступи уживо.

Хотел Црни врх на Дивчибарама, најмлађим посетиоцима нуди играоницу, а у зимским месецима и безбедну стазу за санкање и клискање. Такође, у склопу стандардне хотелске понуде, свакодневно се организују рекреативне шетње до околних планинских врхова у пратњи професионалних водича. Овим шетњама, поред гостију хотела, могу се придружити и други посетиоци овог прелепог туристичког места.

Дивчибаре је дестинација која због свог географског положаја, надморске висине од 980 м, чистог ваздуха и приступачности – током године привлачи све генерације, док у зимским месецима најчешћи гости јесу породице са малом децом, која се управо на овој висоравни најбрже и најлакше уче предивном спорту – скијању!

Више информација: www.hotelcrnivrh.rs

Аутор: Снежана Бирчанин

Извор: Магазин Србијанка

Слична вест

Бесплатна тура – Упознај Сомбор

Промо тура се организује у суботу 06.априла са почетком у 11 часова. Организатори: Игор Петровић, …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре