У фокусу
Фото: Туристичка организација Београда

Узакрота Травел Самит у Београду

Један од најважнијих догађаја у области туризма, Узакрота Травел Самит (Uzakrota Travel Summit), после Лондона, Њујорка, Бакуа, Берлина, Даблина и Истанбула још једном долази у Београд и биће одржан 15. септембра у хотелу Crowne Plaza Belgrade, где ће окупити најзначајније професионалце у области туризма из целог света.

Туристичка организација Београда има задовољство да је четврти пут за редом суорганизатор и домаћин међународне конференције Узакрота Травел Самит која ће се бавити актуелним темама на глобалном плану и биће место пословних сусрета представника дестинација, туристичких агенција, авиокомпанија, организатора путовања, хотелске индустрије, као и стартапа, инвеститора и технолошких компаниија у области туризма.

„Како стећи поверење гостију кроз сегментирани маркетинг“, „Будућност масовног туризма“, „Успостављање дугорочне стратегије Балкана“ и „Јачање отпорности у сектору туризма“ неке су од тема којима ће се бавити овогодишња конференција, а учесници ће имати прилике за Б2Б састанке и размену контаката и искустава.

Од оснивања 2010. године, Конференција је постала препознатљив бренд који окупља нека од најважнијих представника индустрије туризма на глобалном плану и недавно је проглашена за један од 10 најутицајнијих туристичких догађаја у свету.

Више информација о конференцији: https://www.uzakrota.com/belgrade23/

Извор/фото: Туристичка организација Београда

Слична вест

Бесплатна тура – Упознај Сомбор

Промо тура се организује у суботу 06.априла са почетком у 11 часова. Организатори: Игор Петровић, …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре