У фокусу
Фото: www.rts.rs

Маскенбал воле и деца и родитељи

У Српској школи “Никола Тесла” у Будимпешти, одржан је традиционални маскенбал. Учествовала су сва одељења од најмлађих до најстаријих. У припреми костима помагали су и родитељи и наставници, а судећи по извештају наших колега из Мађарске, сви су се одлично забавили.

“Децу смо поделили по одељењима и свако у свом окружењу са својим другарима нестрпљиво очекују маскенбал. Маске припремају са родитељима. Битно је да је весело…тај дан са нестрпљењем очекују, да се дружимо и играмо, веселимо и да то није уобичајен наставни дан уз књигу и учење”, каже наставница Мирјана Ковач.

Извор: www.rts.rs

Деца са одушевљењем објашњавају зашто су одабрали баш те костиме које носе.

“Маскенбал је иначе најрадоснији од свих догађаја око школске године, и за дечицу, а и за нас одрасле…и ми се добро забављамо заједно са њима. Они су јако били срећни и док су припремали своје костиме и своје маске, па су то држали у тајности и да нико не сазна до данашњег дана, тако да су дошли стварно радосни и расположени данас”, каже наставница Весна Чаплар.

Извор: www.rts.rs

Слична вест

Министар Мартиновић: снажна сарадња Министарства и ПКС-а  – остајемо усмерени на решавање свих изазова са којима се сусреће наша пољоприведа

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић састао се данас са председником Привредне коморе …

претплатити се
Обавести о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Види све коментаре